Kommisjon

 Her i butikken driver vi også med kjøp, salg og innbytte av varer  og kommisjonssalg.

 Vi kjøper militære merker, medaljer, ordner, uniformer, hjelmer,  bajonetter, papirer og andre effekter fra 1800 og opp til i dag.

 Milorg, NS, AT, Tysk, Engelsk, US, Frontkjemper og eldre  norsk politi er ting som er av interesse for oss.


Hvis du har noe av interesse ta kontakt på tlf 22 11 00 11 eller post@pentagon.no og send oss gjerne bilder med detaljer på effektene. Husk bilder av merkinger, stempler, datoer og lignende da dette har stor innvirkning på verdi.

Ved kjøp, bytte eller kommisjon vil du bli bedt om å ta med varen inn i butikken til avtalt tid, slik at vi kan ta en titt på tilstanden og vurdere verdien. For best mulig vurdering kan vi bed om at varen blir lagt igjen, slik at andre eksperter kan ta en titt.


Kommisjonssalg betyr at vi tar imot varen, utstiller den i butikken og selger den for deg, mot provisjon. Alt vi selger i kommisjon kan kun kjøpes kontant i butikken og sendes ikke i posten. Kommisjonsvarer har ingen angrerett og selges som dem er (verdi er beregnet utifra stand)

Nyhetsbrev

Jeg vil abonnere på nyhetsbrevet.

Følg oss gjerne på facebook for oppdateringer, nyheter og bilder fra butikken. Brukes kun som informasjonsside, alle henvendelser kan sendes til post@pentagon.no eller på telefon 22 11 00 11!

 

|Pentagon Army , Storgata 37, 0182 Oslo. | Konto nr. 50050593441