top of page
Kjøpsbetingelser

                     Salgs og Leveringsvilkår for Pentagon.no

1 - Betingelser for kjøp via, og bruk av Pentagon Army A/S - Internettbutikk for postordre.

1.1 For å bli medlem og å bestille varer hos oss, må du ha fylt 18 år! Hvis det blir krysset av i rubrikken "Jeg er over 18 år" uten å ha fylt 18 år, blir dette regnet som falske personopplysninger og Pentagon Army AS fraskriver seg alt ansvar rundt dette. Misbruk av dette vil bli politianmeldt. 

1.2 Hos oss på Pentagon har vi mye utstyr med 18 års aldersgrenser, som luftpistoler, softguns, sverd og kniver som er lengre enn 25 cm. Disse varene MÅ vi ha kopi av legitimasjon før vi får send varen. Kopi sendes til post@pentagon.no. Kontaktinformasjon finner du her.

2 - Betingelser for kjøp av varer via webbutikken.

2.1 Vanlige regler for postordrekjøp gjelder hos Pentagon. Varer bestillt i webbutikken vil normalt sendes innen 1-10 virkedager via Posten, og leveringstid er postens normale tider for pakkepost innen Norge. Vi sender ikke i postoppkrav.

2.2 Vi deler lager med utsalgsbutikken Pentagon Army, og alle bestillinger er med forbehold om at elektronisk og faktisk lagerstatus er oppdaterte. Hvis en vare er utsolgt i butikk og ikke oppdatert i webbutikken eller lignende, blir kunden kontaktet pr mail (eller telefon om nummer er oppgitt)

2.3 Du har 14 dagers returrett på produkter kjøpt hos Pentagon's webbutikk. Du må fylle ut og sende angrerettsskjema med i returpakken og dette skjemaet finner du under Angrerett på vår side. Produktet må sendes tilbake i ny stand med uskadet, original embalasje. Pakken kan ikke sendes i oppkrav, og Pentagon forbeholder seg retten til å nekte å ta imot angrerettsretur iht. forbrukerkjøpsloven.

2.4 Pakker i oppkrav som ikke hentes vil fortsatt faktureres med 700 kroner for utgifter i sammenheng med pakking og transport. Uavhentede pakker blir sendt i retur fra Posten etter 14 dager, og Posten gir ikke utsettelse.

 

3 - Forbrukerrettigheter og og salgsbegrensninger

3.1 Pentagon sender til Svalbard, og moms trekkes fra på sluttfaktura.

3.2 Luftvåpen, kopier av skytevåpen, kniver, sverd og andre våpenliknende gjenstander sendes ikke ut av Norge! Utenlandske kunder som bestiller slike varer vil få beskjed via epost at ordren blir avbestilt.

3.2 Du har vanlig garanti og returrett iht. Forbrukerkjøpsloven som regulerer salg mellom næringsdrivende og private.

3.3 Politi, vernepliktige og yrkesoffiserer, vektere, ambulansepersonell, ordensvakter og lignende får 10% rabatt på tjenesterelatert utstyr. Kopi av tjenestebevis må sendes på samme måte som gyldig legitimasjon, se punkt 1.1 og bestilling må merkes med kommentaren "Tjenesterelatert".

4 - Personvern

4.1 Pentagon Army A/S v. webbutikken lagrer all informasjon oppgitt når du registrerer en bruker på pentagon.no. Vi videreselger ikke informasjonen, vi gir ikke ut informasjon uten rettsordre og vi vil ikke sende deg andre brev enn kritiske (ved datafeil eller bestillingsspørsmål) og evt. frivillige nyhetsbrev.

5- Kommisjonsalg

5.1 kommisjon værer sendes ikke med post kun salg i butikk kjøper må selv hente og bet. til værer hos oss, værer selges som den er ( antikk og brukt ting ) pentagon gi ikke garanti på kommisjon ting !!

bottom of page